Uitreiking fotowedstrijd Raadhuisplein

Donderdag 3 juli j.l organiseerde Bouwcombinatie Raadhuisplein (Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep) de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Oog voor detail’. Deze wedstrijd was een initiatief van de Bouwcombinatie Raadhuisplein en bestemd voor de inwoners van de gemeente Smallingerland. Veel inwoners hebben gehoor gegeven aan de oproep om het mooiste detail van het vernieuwde Raadhuisplein vast te leggen.

De vakjury, bestaande uit wethouder Marja Krans, architect Bart Mispelblom Beyer, bouwfotografe Chantal van den Berg en projectleider Gert-Paul Bonhof, hebben de tien beste foto’s geselecteerd. Daarnaast is er een publiekswinnaar vastgesteld aan de hand van de meeste ‘likes’ op de speciale facebookpagina. De bekendmaking van de prijswinnaars werd donderdag 3 juli j.l. tijdens een besloten bijeenkomst met alle deelnemers gevierd op het Raadhuisplein bij restaurant De Graancirkel. De vier leden van de vakjury reikten de prijzen uit aan de makers van de drie beste foto’s en de publiekswinnaar.

De eerste prijs ging uit naar de heer Wiebe Hazenberg, de tweede prijs naar de heer Henk Veenstra en de derde prijs ging naar de heer Jon Dijkstra. De foto van de heer Ben Vieberink met maar liefst 116 likes ontving de publieksprijs. De overige zeven beste foto’s op een gedeelde vierde plaats werden allemaal onthuld voor het publiek. De tien beste foto’s en de publieksprijs krijgen een plek in de foto-expositie in De Graancirkel, die vanaf week 28 voor publiek toegankelijk is.

 

Bron: Facebook fotowedstrijdRaadhuispleinDrachten

 

Leave a reply

Your email address will not be published.